• Bianca

'Ik creëer door de vraag achter de vraag te stellen een sterke communicatiestrategie' 
De ‘waarom-vraag’. Die vind ik interessant. Naar het verhaal over de motivatie en inspiratie van organisaties waarom ze doen wat ze doen. Hoe goed ze dat doen en hoe belangrijk hun bijdrage is voor mensen, voor onze hele samenleving. Opvallend is dat veel organisaties die vragen lang niet altijd goed weten te beantwoorden. Of uit bescheidenheid niet durven te beantwoorden. Ik creëer door de vraag achter de vraag te stellen een sterke communicatiestrategie. Daarmee realiseer ik voor organisaties een volgende stap op hun pad naar hun missie, hun Droom.

'Ik vind het belangrijk dat we het samen doen'
Ik hou van een gelijkwaardige en positieve samenwerking. Met onze opdrachtgevers en binnen ons creatieve team. Ik vind het belangrijk dat we het samen doen. Ik wil een inspiratiebron zijn en ook graag worden geïnspireerd. Vertrouwen en worden vertrouwd. Ik vraag ruimte voor vernieuwing en ik geef ook de ruimte om die vernieuwing in een passende mate en op een geschikt moment in te zetten. Alleen op die manier kan er volgens mij een optimaal creatief proces ontstaan en kunnen de beste resultaten worden behaald.

'Creatie komt tot stand door aantrekkingskracht, focus en ‘simpelweg’ DOEN'
Creatie is energie. Creatie is voor mij een eindeloze stroming van gedachtes, overtuigingen, ideeën, emoties en verlangens, die door aantrekkingskracht, focus en ‘simpelweg’ DOEN tot stand komt. Dat vraagt om lef, flexibiliteit en doorzettingsvermogen. En daar hou ik wel van. Als ik mijn tanden ergens in heb gezet, laat ik niet snel los.


Stuur Bianca een bericht