• Inge

Met een brede interesse ben ik een echte generalist 
Kijk naar mijn LinkedIn profiel en je ziet het profiel van een lapjeskat. Zo ben ik een diëtiste, bachelor Spaans, softwareprogrammeur, uitgever, energetisch coach en al 25 jaar afwisselend ondernemer en werknemer. In mijn vrije tijd doe ik aan klassieke zang, fietsen en Tai Chi. De rode draad in mijn carrière is ondernemerschap, sales en marketingcommunicatie. Ik ben daarin niet op een traditionele manier geschoold en heb het vak met de voeten in de modder geleerd. Ik doe veel op intuïtie en bovendien ... kennis ‘heb’ je niet, het is tijdelijk. Elke dag leer ik van de mensen om me heen. Altijd nieuwsgierig en verwonderd, want dat houdt mij scherp en beweeglijk!

Ik heb een broertje dood aan ‘vast’ en routine
Ik denk snel en praktisch, voel snel wat er achter de woorden zit. Eigenwijs ‘weten’ voorkom ik altijd door te checken en te vragen of het gevoel klopt. Ik word gedreven door een omgeving waar mensen met passie hun werk doen. Mensen die met passie werken zijn heel aanstekelijk en dit geeft me energie. In ieder nieuw contact ligt een avontuur verscholen. Door mijn nieuwsgierigheid komen de vragen vanzelf op. Intuïtief vind ik de passende oplossing. Als het lukt en je hebt verbinding dan is dat echt kicken.
Mijn levensmotto is die van Pipi Langkous: ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’. Dat heeft tot nu toe uitstekend voor mij gewerkt.

Zonder verbinding geen leven
Een mens kan niet zonder licht, zuurstof en liefde. Als business developer doe ik niet anders dan het creëren van verbindingen. Sales is niet mogelijk zonder de verbinding tussen mensen, zoals een organisatie en haar klanten. Sales is teamwork. Het is belangrijk om aan te sluiten bij je omgeving en de klant. Zo volg ik letterlijk hun vraag en kom tot de essentie en een passende oplossing. Verbinding is altijd persoonlijk voor me. Ik probeer te kijken waar mensen gevoelig voor zijn en waarop ze contact maken. Verkopen is eigenlijk professioneel flirten. Het is pure verleiding!


Stuur Inge een bericht