• Patrick

‘De essentie is altijd aanstekelijk.’
Ik zoek naar de essentie. Wat drijft mensen in organisaties? Voor wie doen ze wat ze doen? En wat hebben ze daarvoor nodig? De essentie is altijd puur en aanstekelijk. Door middel van branding, creatie en marketing-communicatie help ik die essentie benoemen en uitdragen. Want wie zijn essentie deelt, brengt zijn doelen dichterbij.

‘Het begint bij goed luisteren. Want elke dag is een kans om iets nieuws te leren.’
Goed luisteren naar het verhaal van de opdrachtgever. Dat is waar het voor mij mee begint! Daar beleef ik niet alleen veel plezier aan, want onze opdrachtgevers hebben mooie verhalen, daar leer ik ook elke dag van. Vanuit die nieuwsgierigheid kan ik werkelijk meedenken met de opdrachtgever. Inspireren en adviseren. Belangen en doelen vertaal ik naar de juiste vertrekpunten, strategie en creatieve concepten. Zo draag ik, samen met de andere leden van ons veelzijdige creatieve team, bij aan niet zomaar mooie maar vooral ook passende én effectieve resultaten.

‘Creëren is mensen bewegen.’
Ons creatief vermogen is één van de dingen die ons mens maakt. Het is universeel. Want ieder mens is in staat om zijn gedachten in daden om te zetten. In een creatief proces leiden gedachten telkens tot actie. En acties weer tot nieuwe gedachten. Door vrij te denken en te onderzoeken, ontstaan de mooiste dingen. Uitkomsten die: mensen kunnen raken en bewegen, de aandacht trekken, een besef creëren, inzicht verschaffen, een gevoel aanboren, een indruk achterlaten, de verbeelding prikkelen, een reactie uitlokken... Uitkomsten die hoe dan ook aanzetten... tot nieuwe gedachten... én... tot actie.


Room for ID's

vr 20 jun 2014

Gisteren gaven Ilonka en Patrick een gastcollege aan de #tudelft bij Maarten van der Sanden #blijmetresultaat #roomIB #roomPP Lees meer

Volg ons

Room for ID's

wo 28 mei 2014

Geleidende inkt... wij zien mogelijkheden! http://t.co/lphfipT2EE #roomPP ^PP Lees meer

Volg ons
Van Hogeschool naar Business School

Van Hogeschool naar Business School

TMO Fashion Business School

Room for ID's

ma 07 jul 2014

Aanwezig bij de #heisessie van #FOM met alle @FOMPhysics communicatoren #merkstrategie #roomIB #roomPP Lees meer

Volg ons

Stuur Patrick een bericht