NWO brengt wetenschap, technologie en innovatie samen

Positionering NWO Innovation Festival

Room for ID’s staat aan de basis van de positionering van het nieuwe NWO Innovation Festival, voorheen het STW Jaarcongres. Aan ons is gevraagd om mee te denken over een nieuw concept voor het jaarlijkse event van het nieuwe NWO-domein TTW, vanwege de transitie van STW (Technologiestichting STW) naar TTW (Toegepaste en Technologische Wetenschappen) sinds 1 januari dit jaar.

Room for ID’s heeft de nieuwe look & feel ontwikkeld, met ook een corporate logo en een advies uitgebracht over de nieuwe merknaam: TEKNOWLOGY. De naam TEKNOWLOGY staat voor de toepassing van kennis (knowledge) en kunde (knowhow) in het nu (now).

TEKNOWLOGY
Verantwoordelijk voor het zichtbaar maken van de relevantie van dit nieuwe merk, waaruit de ambitie spreekt om valorisatie en innovatie samen een podium te bieden, zijn we inmiddels begonnen met de uitrol van de communicatiemiddelen. Van flyers, posters, banners en e-mailings tot de beleving in aankleding en de stand op locatie; alles draait tijdens het NWO Innovation Festival 2017 om TEKNOWLOGY.

Klaar voor de toekomst
TEKNOWLOGY is kortom dé plek waar op 9 november 2017 wetenschap, technologie en innovatie samen komen. Het NWO Innovation Festival laat zien dat de wetenschappers van nu klaar zijn voor de toekomst met o.a. aansprekende (internationale) sprekers, lezingen, demo’s, workshops en vooral veel interactie.

Meer weten?
Klik hier!